Pages Navigation Menu

Termeni si conditii

Scopul acestui document

Acest document guverneaza modul  in care trebuie utilizat acest blog cu caracter informativ. Prin folosirea blog-ului despre-familie.com confirmati ca sunteti de acord si acceptati in totalitate termenii si conditiile continute de acest document. Daca nu sunteti de acord cu vreuna din conditiile din acest document, sunteti obligat sa parasiti blog-ul. ‘Despre familie’ isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara anuntarea utilizatorilor in prealabil, de aceea este recomandat sa verificati daca au intervenit schimbari inainte de a folosi serviciile si continutul blog-ului ‘Despre familie’. Prin folosirea acestui blog dupa ce au fost facute modificari acestui document, confirmati ca sunteti de acord si acceptati modificarile facute, chiar daca nu le-ati citit in prealabil.

Drepturile asupra informatiei publicate

Toate materialele de pe acest blog sunt protejate prin copyright si legea proprietatii intelectuale si sunt proprietatea blog-ului ‘Despre familie’. Afara de cazurile in care este specificat altfel, puteti accesa si descarca materialele care se gasesc pe despre-familie.com doar pentru folosire in scopuri personale si ne-comerciale. Nu aveti voie sa reproduceti vreun material pe site-ul personal, blog, retea sociala sau orice alta resursa online.
Intreg continutul (incluzand continutul generat de utilizatori si vizitatori) publicat prin e-mail, formularul de comentarii sau prin orice alta pagina gazduita pe despre-familie.com sau prin sistemele proprietare de generare a continutului devine proprietatea blog-ului ‘Despre familie’. ‘Despre familie’ isi rezerva dreptul de a modifica, sterge, re-posta, re-loca sau tranzactiona materialele astfel obtinute.

Dreptul de a sterge sau reproduce orice material generat de utilizatori

Pentru scopul acestei conditii, termenul “material generat de utilizatori” se refera la orice informatie, continut, sau orice alt continut media uploadat, postat, trimis prin email, sau comunicat blog-ului ‘Despre familie’ prin orice metoda si de la orice pagina a blog-ului despre-familie.com sau prin orice alta forma sau mediu de comunicare sau inscriere a continutului.
Prin partajarea  oricarei contributii sau material generat de utilizatori (inclusiv orice text, fotografie, ilustratie, clip video, clip audio sau orice alt tip de continut) cu blog-ul ‘Despre familie’ sunteti de acord sa ne acordati, in mod gratuit, dreptul de a folosi materialul in orice fel credem de cuviinta (inclusiv modificarea, reproducerea sau stergerea acestuia). Prin aceasta confirmati ca materialul este creatie originala, nu este defaimator si nu contravine vreunei legi ale tari din care utilizati site-ul sau a Romaniei, si ca aveti toate drepturile de a accepta aceasta conditie.

Continutul site-ului (calitatea, acuratetea si folosirea)

Vizitatorii care folosesc acest blog si se bazeaza pe orice informatie furnizata de acesta, fac acest lucru pe cont propriu.
Acest blog si documentele atasate sunt puse la dispozitie ca atare fara niciun fel de garantie, expresa sau implicita. Informatiile gasite pe despre-familiet.com nu vor fi intotdeauna actuale si prin urmare nu pot fi considerate materiale pe care te poti baza.
Materialele au un caracter pur informativ si nu pot fi folosite ca inlocuitor al ajutorului de specialitate, mai ales ca circumstantele difera de la o persoana la alta. Nu este recomandat sa actionati sau sa va bazati pe aceasta informatie fara a cere sfatul unui specialist. Nu incercati nicio actiune, solutie, remediu sau instructiune gasita pe acest blog fara a consulta mai intai un specialist calificat. Materialele nu sunt puse la dispozitie cu intentia de a reprezenta ajutor de specialitate pe baza caruia se poate actiona. Prin partajarea acestor informatii nu se doreste crearea unei relatii de tip specialist-client intre ‘Despre familie’ si utilizatori/vizitatori.
Proprietarii materialelor, editorii, contribuitorii, administratorii si alt personal al ‘Despre familie’ nu sunt specialisti calificati, ci doar persoane care strang informatii si le posteaza in scop pur informativ.
Prin folosirea acestui blog, sunteti de acord sa renuntati la orice plangere trecuta, prezenta si viitoare impotriva proprietailor informatiei, editorilor, contribuitorilor, administratorilor si oricarui alt personal al ‘Despre familie’.

Restrictii cu privire la modul de folosire al site-ului

Daca aveti sub 18 ani, va rugam sa cereti permisiunea unui parinte sau tutore inainte de a interactiona in vreun fel cu comunitatea ‘Despre familie’. Nu dezvaluiti niciodata informatii cu caracter personal cu privire la dumneavoastra sau oricine altcineva (de exemplu, scoala, numar de telefon, numele complet, adresa sau e-mail).
Prin vizitarea oricarei pagini pe blog-ul despre-familie.com, declarati ca intelegeti ca exista posibilitatea de a fi expus la continut care nu este potrivit pentru copii. Trebuie sa aveti cel putin 18 ani sau sa fiti in prezenta unui parinte sau tutore in timpul vizualizarii oricarei pagini sau forme de corespondenta de la blog-ul ‘Despre familie’, (ceea ce include tot continutul si codul oricarei pagini gazduita la despre-familie.com, sau orice continut sau cod care are legatura cu sau a fost transmis de la acest blog prin e-mail sau alte mijloace). ‘Despre familie’ nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de vatamare care este experimentata sau perceputa prin vizualizarea, aplicarea, sau contribuirea oricarui tip de continut de pe acest blog.

Linkuri externe – limitarea raspunderii pentru link-urile catre alte site-uri

Nu suntem responsabili pentru continutul sau credibilitatea site-urilor catre care despre-familie.com furnizeaza legaturi, si nici nu condamnam ideile si/sau continutul exprimat in aceste site-uri.

Dreptul asupra imaginilor care apar pe blog

Pozele si imaginile care apar pe blog sunt proprietatea blogului, exceptand cazurile in care langa poza este specificat tipul licentei si autorul acesteia. In acest ultim caz materialul este oferit in termenii licentei respective si poate fi folosit ca atare, acesta nereprezentand proprietatea intelectuala a blog-ului despre-familie.com.

Actiunile si opiniile utilizatorilor

Nu aveti voie sa folositi acest blog in niciun fel care este impotriva legii, ilegal, fraudulos sau vatamator, sau in conexiune cu orice scop sau activitate care este impotriva legii, ilegala, frauduloasa sau vatamatoare. Parte din continutul gasit pe paginile blog-ului ‘Despre familie’ este creat de publicul blog-ului. Ideile exprimate sunt proprietare acestora exceptand cazul in care este specificat altfel in mod expres, si nu reprezinta in mod necesar punctele de vedere ale blog-ului ‘Despre familie’. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru orice fel de dauna sau vatamare provenita din folosirea acestui blog sau a oricarei informatii sau continut al acestuia.

Virusi, Daune si Disponibilitate

‘Despre familie’ nu garanteaza sau sustine ca instrumentele disponibile pe acest blog nu vor fi intrerupte sau fara erori, ca defectele vor fi corectate, sau ca server-ul care il pune la dispozitie, sau continutul insusi este sau va fi fara virusi, defecte, sau alt cod daunator. Luati la cunostinta ca este responsabilitatea personala de a fi protejat impotriva problemelor de acest fel (inclusiv programe anti-virus si alte masuri de securitate) si de a va asigura de acuratetea datelor si securitatea personala si a echipamentelor folosite pentru a vizualiza continutul acestui blog.

Legi aplicabile

In cazurile in care acesti termeni si conditii nu sunt clari sau sunt incompleti utilizarea blog-ului este guvernata de legislatia Romaniei, in vigoare la momentul utilizarii blog-ului. Prin aceasta acceptati sa va supuneti in mod exclusiv sistemului judecatoresc roman.

Raspundere limitata

‘Despre familie’ si persoanele care il administreaza, creeaza continut sau contribuie in vreun fel la acest blog nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de dauna sau pierdere nascuta din, sau in legatura cu utilizarea continutului, informatiilor, functiilor sau serviciilor blog-ului ‘Despre familie’ puse la dispozitie fie la adresa despre-familie.com sau in alte locuri (cum ar fi feed-uri de continut, link-uri, e-mail-uri, scrisori, documente, si orice alt produs sau corespondenta a blog-ului).
In ciuda efortului sustinut de a oferi materiale actuale si neeronate, din cand in cand este posibil ca aceste materiale sa fie invechite, incorecte, eronate, sau neadecvate. Dupa cum a fost mentionat mai sus, prin folosirea acestui blog va dati acordul ca nu veti urma nicio instructiune, sugestie, pas, lista, tutorial, sau alt continut de pe acest blog sau orice continut al acestuia postat in alte parti, pana cand nu veti consulta un cadru de specialitate care nu are nicio legatura cu acest blog in niciun fel.